Dessing od: Mesu, blog stále upravuji

Party image

Sukitte Ii na yo - Recenze

15. listopadu 2012 v 15:07 | Animka |  Anime - Recenze
Ahojky :D Snad se mi tahle recenze povedla :D
RECENZI JSEM PSALA JÁ A SMÍ SE KOPÍROVAT POUZE SE ZDROJEM! Děkuji :D


Název: Sukitte Ii na yo
Anglický název: Say "I love you"
Počet Episod: 13
Rok vydání: 2012
Žánr: Shoujo, Romantika

Příběh: Když byla Mei Tachibana malá, její přátelé jí šikanovali a od té doby se rozhodla, že nebude mít žádné přátele, což se jí dařilo až do jejích 16 let. Jednoho dne jí ve škole na schodišti zvedne sukni její spolužák Kenji a Mei se naštve a kopne ho, ale zjistí, že kopla někoho jiného. Schodila ze schodiště nejoblíbenějšího a nejkrásnějího kluka ve škole jménem Yamato Kurosawa, který místo toho, aby se na ni naštval se mu dívka zalíbí. Požádá ji, aby si spolu vyměnili čísla, ale Mei odmítne. To však Yamata nezastaví a napíše jí svoje číslo, kdyby potřebovala pomoct. Když Mei skončí v prácí, zjistí, že ji někdo sleduje a spanikaří. V tom si vzpomene na Yamatovo číslo a zavolá mu. Yamato rychle přiběhne, uklidní Mei a před pronásledovatelem jí políbí, aby ho odradil. Oba dva se do sebe zamilují a Yamato Mei pomůže si získat další přátele, ale nebude to lehké. Hodně dívek nemá Mei rádo a chtělo by Yamata pro sebe. Jak bude příběh pokračovat? To se dozvíte, když se kouknete na tohle úžasné Anime :D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Roses of May Roses of May | 15. listopadu 2012 v 17:56 | Reagovat

Super recenze :D povedla se :D

2 Animka Animka | Web | 15. listopadu 2012 v 18:20 | Reagovat

[1]: Děkuji :333

3 Velvet Kisses, SB Velvet Kisses, SB | Web | 19. listopadu 2012 v 23:22 | Reagovat

ahojky, vidím, že jsi to ještě se mnou vydržela a stále mě máš v sb, díky za to :) po hodně dlouhé době jsem se zase objevila na blogu a hodila tam jeden článek, budu ráda když si ho přečteš. http://koizumi-yuuki.blog.cz/1211/tak-zase-po-roce
Jak se jinak máš? No doufám že jen dobře ;)

4 Naruto rpg hra Naruto rpg hra | Web | 21. listopadu 2012 v 21:01 | Reagovat

ahoj máš ráda naruta?a chtěl/a bys sis v takovým světě zahrát?tak příjď na tuto stránku http://naruto-hraj-tu.blog.cz/ a zaregristruj se :)

5 Atti-chan Atti-chan | Web | 22. listopadu 2012 v 14:19 | Reagovat

Povedený :D určo se podívam :)

6 Tyno10 Tyno10 | Web | 4. prosince 2012 v 19:40 | Reagovat

ahoj vrátila jsem se na blog a tak se chci zeptat jestli mě pořád považuješ za SB...

7 Alex-chan Alex-chan | Web | 26. prosince 2012 v 15:23 | Reagovat

Hmm :D :D Tak to si určite pozriem vyzerá to nesmierne cute :3 :D :D ....som eada, že tu som aspoň tak na chvíľku raz za uhorský rok :D ...prajem šťastné a veselé Vianoce :-D :**

8 Momo-chan Momo-chan | Web | 7. ledna 2013 v 20:04 | Reagovat

Videla som to celé a je to fakt super anime - najskôr som čítaala len mangu ale anime sa mi páčilo viac :) Yamato bol super kawaiii :)

9 Raven Raven | Web | 2. dubna 2013 v 14:41 | Reagovat

Omlouvám se za reklamu :) Na svém blogu píšu povídky na téma anime. Budu ráda,když se sem někdo podívá :)
http://theravensblog.blog.cz/rubrika/rose-and-the-beast

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama